Verkkokauppa

Tällä sivulla on esitelty Puuvenemessujen viralliset tuotteet. Verkkokaupan lisäksi nämä tuotteet tulevat myyntiin tapahtuman aikana messualueella.

Selaa tuotevalikoimaa klikkaamalla tästä: https://shop.meripaivat.com/puuvenemessut

Kotkan Puuvenemessujen viralliset tapahtumavaatteet on valmistettu 100 % orgaanisesta Reilun Kaupan puuvillasta. Kaikki Neutral® -vaatteet on serfioitu ja tuotetaan korkeimpien ympäristö-, sosiaalisten- ja eettisten standardien mukaan. Riippumattomat viralliset organisaatiot määrittelevät sertifikaattien vaatimukset ja valvovat niiden toteutumista. Kestävän kehityksen tuotteet ovat täysin ekologisia koko tuotantoprosessin alusta loppuun asti.

Neutralin® koko tuotantoketju on sertifioitu ja missään tuotannon vaiheessa ei käytetä myrkyllisiä kemikaaleja, puuvillan viljelyksessä ei käytetä geenimanipuloituja siemeniä, jätevedet puhdistetaan, tehtaan energia tuotetaan tuulivoimalla ja jäämäpuuvilla hyödynnetään nappien sekä tagien valmistuksessa.

Neutralin® Certified Responsibility™-sertifikaatti sääntelee vaatetuotannon jokaista vaihetta puuvillan viljelystä valmiiseen lopputuotteeseen. Siksi tuotteet ovat kemikaalivapaina heti käyttövalmiita ja päälle puettavissa ilman pesua.

Lisätietoja: https://www.neutral.com

 

Järjestäjä