RP Group

RP Group on vuonna 1987 perustettu yrittäjähenkinen konserni. Meitä on erilaisissa logistiikan tehtävissä yli 100 ärpeeläistä.

Toimimme innovatiivisena logistiikan moniosaajana niin satamissa kuin tehtaissa. Myös Kotkan kaupunkikuvassa autojemme RP Group – logo on paikkakuntalaisille tuttu näky.

Yli 30 vuoden yrityskaari ei olisi ollut mahdollinen, jos emme olisi perehtyneet syvällisesti yhteistyökumppaniemme liiketoimintaan. Lähtökohtamme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä kustannustehokkailla ja laadukkailla ratkaisuilla. Asiantuntevasti räätälöidyn palvelumme sekä pitkäjänteisen kehitystyömme ansiosta asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä niin satama-, tehdas-, varastointi- kuin kuljetuskokonaisuuksissa.

Kaikessa toiminnassamme huomioimme työturvallisuuden. Se näkyy mm. siinä, että alitamme alan keskimääräiset työtapaturma -tilastot. Tähän päästään hyvällä työjohtamisella sekä koulutuksella. Käytössämme on alan moderneinta koneteknologiaa, minkä vuoksi osaava ja motivoitunut henkilöstö on tavaramerkkimme.

Mittaamme yrityksemme hiilijalanjälkeä ja arvioimme aina konehankinnoissa kuinka paljon uusi työkone lisää energiatehokkuutta ja vähentää ilmastokuormitusta. Tämän vuoksi panostamme siihen, että käytössämme on moderni ja ajantasaisesti huollettu työkonekanta. Yhtiöllämme on yli 100 moottorilla liikkuvaa konetta, joita huollamme pääsääntöisesti omin voimin.

RP Group omistaa lähipiirinsä kanssa enemmistön Fenniarail Oy:stä, joka on ensimmäinen yksityinen tavaraliikenteen rautatieoperaattori Suomessa.

Fenniarailin sinisillä vetureilla on säännöllistä liikennettä myös Haminakotkan satamaan.

Tietoa palveluistamme löydät RP Groupin kotisivuilta http://www.rpgroup.fi

RP Group, William Ruthin katu 1, FIN-48600 KOTKA, Finland. +358 (0)5 210 8000.

Järjestäjä