Ilmoita veneesi1.3.2019
mennessä

Tällä sivulla voit ilmoittaa oman veneesi mukaan Puuvenemessuille ja uivaan puuvenenäyttelyyn. Ilmoittautuminen päättyy 1.3.2019.

Veneen tuominen ja esitteleminen messuilla on sen omistajalle maksutonta.

Tapahtumassa tullaan järjestämään veneiden omistajille erilaisia palveluja kuten sauna- ja suihkupalvelut sekä mahdollisuus edulliseen aamiaisruokailuun Puuvenekeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Lounaskahvila Kalarannassa.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken tyyliset, -ikäiset ja -kokoiset puiset veneet eli moottoriveneet, purjeveneet, soutuveneet, kilpaveneet ym. Myös puiset purjelaivat ovat tervetulleita.

Veneen runko on oltava puinen, vanerinen, puukomposiittinen tai ristiinlaminoitu/kylmälaminoitu. Rungoltaan vesilinjan yläpuolelle lasikuidutetut veneet eivät pääsääntöisesti täytä enää puuveneen kriteeriä. Yläosissa hyttien kattojen lasikuidutus hyväksytään, kokonaan yläosiltaan kuidutettu vene ei kuitenkaan pääsääntöisesti täytä kriteerejä.

Jos olet epävarma veneesi soveltuvuudesta puuvenemessuille, otathan yhteyttä puuvenemessujen tuottajaan, Jani Vahtoon, p. 040 772 6383 tai jani.vahto@puuvenemessut.fi

Olethan myös yhteydessä, jos sinulla on erikoisempi vene, jonka tahtoisit tuoda näytille trailerilla.

Huom! Osallistuessasi tapahtumaan sitoudut pitämään puuveneesi näytillä koko tapahtuman ajan.
Muista myös, että tapahtumaan osallistuvan veneen tulee olla vakuutettu – myös vastuuvakuutuksen osalta.

  • Veneen tiedot

  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png.
  • Omistaja

Järjestäjä